Управление на продажба от Алфа Агент

Управление на продажба
 • Без комисионни
  при покупко-продажба
 • Повече оферирани
  купувачи за сделка
 • На всички устройства и
  когато купувачите търсят
 • Добавяш имот
 • Надграждаш до управление на продажба
 • Бъди готов да отговориш на интереса на купувачите

Интересувам се!
Отключи ми услугата.

Отключи

Влез в профила си или се регистрирай безплатно за да достъпиш услугата.

  Регистрация


Интересувам се!
Отключи ми услугата.

Отключи

Влез в профила си или се регистрирай безплатно за да достъпиш услугата.

  Регистрация

Управление на продажба - търси

Впрегни силата на навиците в твоя полза

Знаеш ли, че хората искат да получат колкото може по-бързо информация, къде да открият нещата, които търсят? Знаеш ли, че това се е превърнало в навик за тях, дори когато търсят да купят имот?

Управление на продажба - инструмент

Направи супер продажба

Управление на продажба от Алфа Агент е мощен инструмент, който ти помага да бъдеш дори по-конкурентен в надпреварата за купувачи от всяка авторитетна агенция.

Управление на продажба - Видео

Гледай видео и разбери в детайли как работи

Управление на продажба - инструмент

Не очаквай от купувач да издирва обява

За разлика от традиционната продажба на имот, при която написването на обява е всичко, Управление на продажба от Алфа Агент е истински мениджмънт на информацията за имота. Без усилие ще бъдеш способен да достигнеш и информираш за продажбата купувачи, които не си достигал до сега и търсят имот точно като твоя. Ще ги достигнеш, дори и ако те нямат време да направят щателно изследване на всички сайтове, за да попаднат на твоята обява.

Управление на продажба - информация

Дай информацията на купувачите, от която се нуждаят

Защо да губиш истински купувачи? Направи лесно хората да говорят за твоя имот, на места, където всеки ден общуват, споделят или търсят информация. Направи възможно да получат информация за продажбата на твоя имот веднага, след като направят своето първо търсене на техните смартфони, таблети или преносими компютри. Позволи им да научат повече за имота ти онлайн и да направят директно обаждане към теб, още докато са на път, чакат за важна среща или релаксират някъде на вън.

Управление на продажба - сигнал

Вземи предимство с новите технологии

Мисли напредничево и направи първото нещо, което хората виждат да бъде твоята обява за продажба на недвижим имот. Ако искаш да достигнеш до тях преди някой друг да го е направил вече, вземи предимство и надгради продажбата си с Управление на продажба от Алфа Агент.

Управление на продажба - цена

Заобиколи големите комисионни

Управление на продажба от Алфа Агент е абонаментна услуга, която не те обвързва и не зависи от цената на имота. С Управление на продажба от Алфа Агент едновременно запазваш цената на имота и я правиш по-достъпна за купувачите. Информацията отговаря на имота и се допълва от снимки, които го представят в най-добрата му светлина. Управление на продажба е безсрочна услуга и можеш да се откажеш от нея винаги когато поискаш.